El passat 7 de novembre es va  presentar el projecte EL PUIG, CIUTAT LECTORA, al Centre Cultural La Marina. Per part de l’Ajuntament van participar, l’alcaldessa Luisa Salvador Tomàs i el tècnic de la Regidoria de Cultura, Paco Orts que van estar acompanyats pel secretari tècnic de la Fundació FULL, Manel JM Romero i Marian Val, coordinadora del programa Ciutat Lectora, que presentaren aquesta iniciativa que té com a objectiu principal fomentar i potenciar l’hàbit lector entre tots els habitants de la població  i pretén implicara totes les entitats del municipi.
La iniciativa va tindré molt bona acollida entre tots els assistents a la presentació. Tant és així que dijous passat ,16 de novembre, es va iniciar el primer curs de formació inclós al programa: ANIMACIÓ LECTORA A L’AULA I LA BIBLIOTECA ESCOLAR.
A més, el proper 13 de desembre es constituirà el CONSELL DE LECTURA de la ciutat, iniciant aixi oficialment el camí del Puig com a CIUTAT LECTORA.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari