El Consell Lector de Xeraco impulsa una nova secció radiofònica que vol promoure les recomanacions literàries arreu de la comarca de la Safor-Valldigna

  • El Consell Lector de Xeraco impulsa aquesta iniciativa per tal de promoure les recomanacions literàries arreu de la comarca
  • El racó dels devorallibres proposa reptes cada quinze dies perquè els oients facen les seues recomanacions
  • Torna a escoltar ací el primer programa!

El programa d’Onda Cero Gandia, Más de Uno, a càrrec de la periodista Jéssica Cánovas, albergarà una secció participativa des d’on es proposaran diferents reptes perquè els oients envien les seues recomanacions via àudio. Aquesta secció, sota el nom d’El racó dels devorallibres, és quinzenal i es podrà escoltar els divendres a partir de les 13:10 a 104.0 FM o a la pàgina web ondacerogandia.com.

La secció, que s’estrenà el passat divendres 5 de febrer, vol dinamitzar les recomanacions literàries entre els oients de la comarca i promoure així la passió pels llibres i per la lectura. El primer repte que s’ha llançat busca conéixer lectures que han marcat la vida dels oients i conéixer-ne el motiu. Les recomanacions enviades via àudio de WhatsApp al telèfon 722 83 48 44 podran escoltar-se divendres 19.

Al primer programa, Jéssica Cánovas va entrevistar Marian Val, coordinadora del projecte de Ciutat Lectora a Xeraco, qui afirmà: “a més de compartir la nostra passió per la lectura, el que volem també és deixar-nos seduir per les recomanacions dels oients i que ens ajuden a descobrir noves lectures i fer més gran eixe grup de devorallibres que ens reunim mes a mes al Consell de Lectura Municipal”. A més a més, va fer una recomanació als oients de la mà de Carmen Navarro, companya seua en la coordinació del projecte de Ciutat Lectora: la novetat que ha arrassat en la seua primera edició, Noruega de Rafa Lahuerta, editada per Llibres de la Drassana.

Torna a escoltar ací el primer programa