El passat dimecres 18 d’octubre Paiporta presentava públicament la posada en marxa del programa Paiporta Ciutat Lectora. L’acte estigué presentat per Toni Torrenyo Mateu, regidor d’Educació i Teresa Verdú Cantó regidora de Biblioteques acompanyats per la tècnic municipal de promoció del valencià que s’encarregarà de coordinar el projecte des del municipi. També estigué present Encarna Signes Segrelles, regidora de Participació Ciutadana així com representants del sector del llibre, del centres educatius i de diferents associacions culturals. Per part de FULL- Fundació pel Llibre i la Lectura van presentar el projecte Manel JM Romero secretàri tècnic de la fundació i  i Carmen Navarro, coordinadora del programa Ciutat Lectora.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari